Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Νέος πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στη Τραμ ΑΕ

Ίσως η μόνη θετική είδηση εδω και 1+ χρονο στο χώρο του Τραμ. Νέος διευθύνων σύμβουλος ο οποίος τουλάχιστον στα χαρτιά μοιάζει ως ο ιδανικός άνθρωπος στο τιμόνι της Τραμ.

Πηγη: Ναυτεμπορική

Τους νέους επικεφαλής στους οργανισμούς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Παράλληλα, η κυβέρνηση προχώρησε σε σημαντική μείωση των μηνιαίων αποδοχών των επικεφαλής των οργανισμών, θέτοντας ανώτατο όριο τα 5.500 € μηνιαίως.

Επίσης, στους περισσότερους φορείς η κυβέρνηση προχώρησε σε μείωση του αριθμού των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων και συγκρότησε Διοικητικά Συμβούλια με κοινή σύνθεση, όπου αυτό ήταν εφικτό.

Οι νέοι επικεφαλής είναι οι εξής:

ΤΡΑΜ Α.Ε.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Βασίλειος-Ιωάννης Σπυράκος

Ο κ. Σπυράκος είναι Δρ Πολιτικός - Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός. Ασχολείται με συγκοινωνιακές και κυκλοφοριακές μελέτες, κατασκευή συστημάτων φωτοσήμανσης, μελέτες οδοποιίας και μέσων σταθερής τροχιάς, μελέτες τοπογραφίας και κτηματολογίου, μελέτες συνδυασμένων μεταφορών, καθώς και μελέτες για εμπορευματικά κέντρα. Διετέλεσε Διευθυντής στην ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., και Έκτακτος Καθηγητής του ΤΕΙ Πειραιά.

1 σχόλιο:

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Αθηνών είπε...

Αραγε θα ενεργοποιησει το πρασινο κυμα ο νεος προεδρος μαζι με τον Υφυπ.Υποδομων (Για τον Υπ.Υποδομων δεν τον βλεπω και τοσο προθυμο)???
Πιο καταλληλη στιγμη απο αυτη ΔΕΝ θα εχει το τραμ για να αποδειξει οτι ειναι απο τα καλυτερα ΜΜΜ και να κλεισει τα στοματα των αντιτραμικων και λοιπων σπηλαιανθρωπων...
Τωρα που η βενζινη πεταει στα υψη, τα ασφαλιστρα ανεβαινουν 20% καθε χρονο και με τα "πρασινα" πανακριβα τελη κυκλοφοριας, το τραμ μπορει να εδραιωθει, μαζι με τα υπολοιπα ΜΜΜ, ως τον βασικο τροπο μετακινησης και να μεινει στη συνειδηση των επιβατων ως ενα μεσο που οπου και αν περασει, πρασινιζει, ομορφαινει και εξωραϊζει!...