Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΤΡΑΜ Α.Ε

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΜ Α.Ε. εξελέγη από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κατά τη συνεδρίασή της 29ης Ιουνίου 2007, ο κ. Χρήστος Αναστασόπουλος, συγκοινωνιολόγος.

Ο κ. Αναστασόπουλος αντικαθιστά τον επί τρία περίπου χρόνια Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Σοφοκλή Ψιλιανό, ο οποίος παραιτήθηκε για να αναλάβει αντίστοιχα καθήκοντα στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας.

Ο κ. Χρήστος Αναστασόπουλος είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Συγκοινωνιακό Σχεδιασμό (Transportation Planning) από το Πανεπιστήμιο του Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας. Ανήκε στη διευθυντική ομάδα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ), από τον οποίο μετακινήθηκε στην ΤΡΑΜ Α.Ε. ως Γενικός Διευθυντής το 2004, έχοντας ενωρίτερα διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας. Ως εκ τούτου, ο κ. Αναστασόπουλος γνωρίζει καλά τα θέματα των αστικών συγκοινωνιών, αλλά και του τραμ.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΜ Α.Ε. δήλωσε: «Το κενό που αφήνει ο κ. Ψιλιανός είναι δυσαναπλήρωτο και πρόθεσή μου είναι να υπάρξει συνέχεια στη διοίκηση της εταιρίας ώστε να συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό οι εντυπωσιακές της επιδόσεις. Με την ανάληψη των καθηκόντων μου πρωταρχική μέριμνα αποτελούν η περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, μια προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ, η υλοποίηση της επέκτασης του δικτύου στον Πειραιά, η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το επιβατικό μας κοινό, το οποίο εν τέλει είναι αυτό που καθορίζει και τις προτεραιότητες της εταιρίας. Σε αυτούς τους κύριους άξονες θα εργαστώ με στόχο να συμβάλω κι εγώ με τη σειρά μου στην προσπάθεια να καταστήσουμε την ΤΡΑΜ Α.Ε. βιώσιμη και κερδοφόρα, προς όφελος της εθνικής οικονομίας και του έλληνα φορολογούμενου».

Πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου ΤΡΑΜ Α.Ε.
τηλ. 210 9978 052
e-mail: commercial@tramsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: